Veelgestelde vragen (FAQ-lijst)

Welkom,

Systeemtraden FDAX

Algemeen
Abonnementen

Om onze signalen te kunnen volgen moet u een abonnement bij ons afsluiten. De kosten staan in geen enkele verhouding tot de winstkansen.
  Contactgegevens

  Realtimetrader
  Tel.nr. 0113-785125
  info@systeem-traden.nl
  KVK-nr. 30189789
Home | NinjaTrader Info | Klanten Reacties | Abonnement | Abonnement Info | Contact
FDAX intradaysysteem

FDAX systeemsignalen

FDAX Totaaloverzicht


AEX FTI systeemsignalen

AEX FTI Totaaloverzicht


Overzicht alle resultaten


Informatie intradayMST-1 systeem (automatisch traden)


Handleiding automatisch traden

De voicechat is een fantastisch goeie aanvulling op de tekstchat. De communicatie is veel sneller wanneer dat nodig is en je kunt vaak net iets meer communiceren dan je op de tekstchat misschien zou doen. Bovendien zeg je niet teveel, maar ook niet te weinig; het doet allemaal terzake wat je zegt.
Zo ben je vorige week waar nodig wat verder ingegaan op het gebruik van de lettersignalen en heb je waardevolle tips en adviezen daaromtrent gegeven.
Voor mij is sindsdien, en na het doorlezen van de nieuwe handleiding, het inzicht in je tradingsysteem enorm toegenomen; mijn resultaten zijn daardoor drastisch verbeterd.
(In mijn geval voor een belangrijk deel door jouw adviezen bepaalde dingen juist niet te doen.)
groet,
A.
Hi Martien,
Nog even terugkomende op je vraag en je weer even een update over de vorderingen van mij van de afgelopen maand. Ik moet bekennen dat ik steeds meer vertrouwen in het traden krijg, vooral door de deelname in jou trading club, Martien. Het abonnement heeft me al deze 3 maanden aardig geholpen en veel inzicht gegeven. Ik ben blij en tevreden dat ik CFD's doe, zoals ik al in een vorige update aangaf. Vooral omdat ik gemakkelijk " missers"  kan corrigeren met extra posities op lagere niveaus of hogere toe te voegen, waardoor als de markt keert ik heel snel op winst kom. Daar kleeft een mogelijk risico aan, maar door niet te extreme aantal CFD's te kopen of te verkopen, is het hanteerbaar.
En natuurlijk zijn er ook verlieslatende trades en moet je die ook hebben en moet je die kunnen nemen. Ik probeer echter deze zoveel mogelijk te beperken met leverage en deleverage technieken, en deze " missers"  zitten vaak in de korte winst trades van jou (meestal de D's) waar jij dan 2,5 of 4 punten scored. Maar dat is geen punt, en zoals gezegd hanteerbaar. En al je andere D's zijn rijkelijk winstgevend trouwens, Martien. Dat hebben we de afgelopen dagen ook wel weer goed gezien.. En de U's zijn nagenoeg allemaal heel goed, vooral als je ze eerder geeft. Gelukkig zie ik zelf ook al heel vroeg de long entry's vanuit mijzelf. De shorts, die vaak veel langer duren voordat ze echt " gaan"  is veel moeilijker.
En buiten de letter signalen zijn het systeemsignaal en de filter ook goud waard. Onvoorstelbaar hoe soms de markt reageert als je zo een signaal afgeeft. Dat verbaast me steeds. Vooral als we veel beweging hebben zoals vandaag bijvoorbeeld.
Tenslotte: Steun en Weerstanden Perfect :)
Conclusie:  Ben zeer tevreden en vind het nog steeds erg leuk en winstgevend hoe het allemaal gaat. Je hebt ook een goede "feel" van de markt door je jaren lange ervaring. Al met al de maandelijkse kosten dubbel en dik waard.
Groetjes, en tot maandag
B.
Beste Martien,

Ik heb vrijdag eerst eens even aangehoord hoe het met de voice chat in z'n werk ging. Ik moet zeggen dat dit fantastisch werkt: luid en duidelijk.
Tevens geef je veel achtergrondinformatie over de kansen van een signaal en dat geeft mij veel steun in het wel of juist niet traden op een signaal. Helemaal top is het moment dat je aftelt van 3 naar 1 om dan in te stappen. Ik heb dat 's middags in de lettersignalen FDAX en FTI gedaan (na de spike
naar beneden) en dat ging prima. Probleem waar ik tot nu toe vaak tegenaan loop is dat als jij op de signalenchat een signaal afgeeft , ik er bij het instappen nog een paar puntjes vanaf probeer te snoepen met als gevolg dat ik met lege handen achterblijf en dus niet in de markt ben. Met het aftellen
van 3 naar 1 is dat probleem in elk geval voorbij.

Kortom, de voicechat is een zeer welkome aanvulling op de signalenchat en met jouw commentaar erbij krijg ik meer gevoel bij de kansen van een signaal. Vooral mee doorgaan dus!!

Met vriendelijke groet,

G.
Goedemorgen Martien,
Ik wil even mijn resultaten en bevindingen doorgeven van deze eerste week voor mij.
Voor wat betreft de FTI heb ik totaal 8,25 punten gescoord en dat is toch niet slecht om mee te beginnen dacht ik zo.
Zoals jij ook aangeeft in de info moet je gedisiplineerd te werk gaan en de emoties niet mee laten wegen.
En dat is soms heel moeilijk,want toen we van de week short gingen ben ik met 2 punten winst uitgestopt en als je dan ziet dat het weer verder naar beneden gaat popel je om weer in te stappen.
Ik heb dat toch niet gedaan.
Met het resultaat in de FTI ben ik dan ook zeer tevreden.
Met de Dax trade ik eerst nog simulated in brackettrader om dat goed onder de knie te krijgen.
Groeten van een tevreden klant,
Martien,

Je bent van de week met een gesproken chat begonnen en al ben ik altijd al lovend over je signalen geweest, deze extra begeleiding vind ik zeer prettig.
Ik kan me voorstellen dat een beginnend trader hier een rustgevend gevoel bij krijgt en hem dit zeker zal helpen bij het traden.

Mvgr G.


Martien,
Ik werk nu twee maanden met behulp van systeem traden en ik kan niet anders zeggen: Het werkt perfect!


De signalen zijn erg duidelijk en het kost weinig moeite om de trade goed af te ronden, de uitbreiding met de gesproken chat is helemaal een schot in de roos, daardoor is de runup van mijn trades nog hoger geworden!


Met vriendelijke groet,


J.

Ik ben nu 2 maanden lid. In het begin dacht ik leuk even kijken in de keuken bij een Realtimetrader, en om de smaak te pakken te krijgen nam ik een proefweek. Nou in die proefweek kreeg ik al gelijk de indruk dat we hier te maken kregen met een persoon die zeer gesteld is op het bewerkstelligen van de winst voor de klant. Support is er van zijn kant gedurende de hele dag als de beurzen open zijn. Die zorg had ik nog niet eerder gezien ,dan bij anderen die zich voordeden als beheerder van het beste systeem met de grootste winstpercentages. Maar verdere support was er daarna al gauw NIET meer te vinden als het meestal een stuk minder ging. Tuurlijk bij RealtimeTrader worden er hele grote runups gehaald,waaruit je vanuit eigen handelen je profit moet scoren. Maar hier bij RT gaat hij verder waar de meeste stoppen. Als je desondanks toch geen winst zou halen kan je ten allen tijde RT raadplegen, of via de ledenchat je ervaringen met anderen delen om te vragen waar het er bij jouw er eventueel aan schort. Om zo te zorgen dat ook JIJ je winst kan bewerkstelligen en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Het belangrijkste komt nu, bij RT trader is zijn sterkste punt het creeren van bindingspunten die de runups van de signalen bewerkstelligen. Zodat het ook voor iedereen echt mogelijk is die winst te behalen.
Bindingspunten die hij op tijd door geeft dmv de chat of via sms. Daarbij worden weerstanden,steunpunten,volatiliteit/ marktverwachtingen,data mee gegeven om voor jou en de andere leden die signalen een groot succes te maken.

Ik verwacht nu zelf hier nog lang lid te blijven,om te profiteren van die sterke signalen die Realtime trader aan ons door geeft. Mijn winstpercentages zullen eindelijk ongekende vormen aan nemen die je uiteindelijk nergens anders zou kunnen bewerkstelligen. Mijn advies is zoek niet verder en neem ook een kijkje in de keuken bij RT,dit is iets wat je verwachtingen duidelijk gaat overtreffen . En misschien nog veel beter een eventuele verdere zoektocht overbodig zal blijken.
Ik volg de signalen van Martien nu 3 maanden. Zijn systeem blijkt zeer goed; in de meeste gevallen is het mogelijk mee te liften in de juiste richting. Dat is niet altijd zo gemakkelijk, omdat het soms enige tijd duurt voordat deze richting gekozen wordt.
Soms wordt er op de chat gemopperd over de beurs die zijwaarts rond lummelt of onbetrouwbaar is. Vervolgens komt er dan toch Pats Boem die beweging volgens het boekje (systeem). Fascinerend om te ervaren; het systeem-signaal heeft wederom gelijk. Ik noem het:  ĎMartienMomentumí.
Als u een ijzeren discipline hanteert, de emotie in bedwang kunt houden en vooral niet de eigen ideeŽn mixed met deze systeem-signalen dan is er heel veel te verdienen.
Bovendien is Martien zeer begaan met het lot van zijn volgelingen.

Ik volg je signalen nu voor een aantal maanden en ik moet zeggen met succes. Je instap momenten zijn vaak verbluffend nauwkeurig aangegeven en door middel van de steun en weerstand indicaties kan je aardig trefzeker je winsten nemen. Met de uitbreiding van de EUR/$ is je site nog waardevoller geworden voor je klanten.
En er was al een brede keus aan de verschillende futures die op je site gevolgd kunnen worden. De chat werkt heel goed, geen geruis meer, iedereen kan zich op zín eigen trades concentreren.

Al die winsten op de site, ik vond het vreemd. Nu is het mij duidelijk dat de winst niet zomaar ergens vandaan komt. Zelf maakte ik de fout door nu al in de wat moeilijkere futures gaan zitten. Mijn stop/winst instellingen had ik onrealistisch ingesteld, en voerde tussendoor ook eigen trades om punten te pakken. Ik had het geduld gewoonweg niet om te wachten. Dat heb ik wel afgeleerd.  Bij deze dienst is het meer dan belangrijk dat je onderaan begint. Kijken, koersverloop bekijken, noteren, wachten en nog eens wachten. En vooral de signalen en advies van realtimetrader opvolgen. Daarin zit ik na een tijdje wel op winst.

Na behoorlijk wat vervelende ervaringen met z.g.n. adviseurs en tradingchats was ik er wel klaar mee.
Al dat contrair traden, het gegis en gegok beu, dacht niet meer ergens een abo te nemen. In de loop van de jaren heb ik een manier gevonden om redelijk succesvol met de trend mee te traden. Hellaas kan emotie de boel soms dwarsbomen, waardoor je gaat twijfelen aan je instappunt bij een trade, of te vroeg uitstapt. Het is ook een eenzaam beroep, alleen achter je pc.
Ik werd nieuwsgierig toen ik de site van de systeemtrader zag, dacht als zulke resultaten te behalen zijn moeten ze daar iets goed doen.Ik heb een proefabo genomen, was verbaasd en enthousiast.Dit systeem trade in de richting van de "korte trend" en dat is een verademing, immers "de trend is your friend".Martien begeleidt de trade heel goed door o.a.steunen en weerstanden aan te geven.Iemand die niets van technische analyse afweet kan hiermee goed presteren, durf zelfs te beweren dat teveel kennis een handicap kan zijn.
Je kunt zonder meer instappen als het systeem dat aangeeft.
Het beetje twijfel dat er nog bij mij is zal snel weg zijn, na een enkele misser komt vanzelf weer een goede trade en de resultaten bewijzen dat ook. Ik kan het iedereen aanraden om de proefabo te proberen en het zelf te ondervinden.

Na de eerste drie dagen had ik twee dagen verlies en 1 dag winst. De reden hiervan was, dat ik niet geheel het systeem volgde en ook nog een beetje mijn eigen systeem aanhield.
Daarna alleen nog het systeem gevolgd met 90 % positieve uitslagen. De negatieve 10% komt bij mij door de signalen tussen 12.00 en 14.30  uur, waarvan ik zelf heb besloten deze niet meer te volgen. Ik kan het systeem voor de rest alleen toe juichen, want het werkt echt.Ben pas een maand lid en kan gerust stellen dit is het beste wat ik ooit van dichtbij meegemaakt heb. In het begin is het even wennen op een signaal te moeten wachten. Maar de beloning hiervoor is wel erg fors dat heb ik er inmiddels wel voor over.
Ik verbaas me over de deskundigheid van de realtimetrader. Ondanks dat je alles zelf moet doen met een stoplos en koersdoel word je hier geholpen met steun en weerstanden. Heel vaak klopt die visie op de punt af. Ik ben enorm tevreden met de signalen. Maar het ligt puur en alleen aan jezelf om hiermee winst te behalen.  De kansen worden geboden en je hoeft ze alleen maar in te koppen.

--------------------------------------------------------------------------------
Het systeem  werkt. De opgegeven resultaten zijn uiteraard de maximale hetgeen in werkelijk onmogelijk is maar  met een vooraf bepaald plan qua winstnemenig en stoploss zijn de resultaten meer dan goed. Het moeilijkste bestaat erin geduldig te wachten op de signalen, "slaafs" het aangegeven  signaal uit te voeren en de winst binnen te halen.
Tevens worden de eventuele valse signalen , die er uiteraard ook zijn , meestal ondervangen door samen met hetsignaal een aantal codes mee te geven waarbij het risico kan ingeschat worden . Aan ons dan om het risco te nemen of niet. Ik ben dus zeer tevreden .


--------------------------------------------------------------------------------
Als ervaren beursman in futures heb ik de gok genomen om hier een abonnement af te sluiten. En ik moet zeggen het is mij beslist meegevallen.  Het is mij prive zelden of nooit gelukt om een tijdlang succesvol te zijn in futures. Want ondanks mijn ervaring stap ik altijd op de verkeerde momenten in of uit de markt. Een grootvoordeel is dat we hier een systeem volgen en daar niet van wordt afgeweken. De signalen zijn uitstekend ik kan niet anders zeggen. Maar met de signalen alleen ben je er nog niet. je moet het op kunnen brengen om te wachten op de signalen. En je moet je eigen traden in de kast opbergen. Kunnen bergen!  ook je eigen mening en visie dat is me wel duidelijk geworden.
De signalen zijn vaak lang en met veel winstpunten.
Een vrij eenvoudige manier om flinke winst te maken word geboden. De begeleiding tijdens de trading is geweldig. Mijn resultaten zijn met grote sprongen omhoog gegaan.
Ik kan mij voorstelen dat iedereen denkt dit is onmogelijk wat hier gebeurd. Het is echt mogelijk. Ik ben begonnen met een proefabonnement en was na een week al overtuigd. 


--------------------------------------------------------------------------------
Ik ben erg tevreden over de signalen. Het meest moeilijke is te wachten op een signaal omdat ik snel de neiging heb om (zelf) te traden. Tot nu toe maak ik dagelijks winst en dat is me in tijden niet meer overkomen. Momenteel ben ik bezig om opgelopen "beursschade" uit het verleden weg te werken. Dankzij deskundig advies op een lopend signaal maakt het wat eenvoudiger om je winst en verlies te bepalen. Ik neem in feite nog wat te snel winst omdat even later blijkt dat de signalen meer te bieden hebben. Maar dat is weer voor later. Ik maak wat vermogen betreft een come-back en ben zeer tevreden daarmee.


--------------------------------------------------------------------------------
Het systeem werkt. Uiteraard zijn de opgegeven resultaten het maximale wat uiteraard een utopie is maar toch, met een goede disipline , een vooraf bepaalde stoploss en een vooraf bepaalde winstlimiet kunnen er leuke resultaten behaald worden.


--------------------------------------------------------------------------------
De signalen zijn vaak goed en zeker in sterk bewegende markten kun je daar je voordeel mee doen. Het kan lastig zijn nauwkeurig je stops en targets te bepalen, waardoor het beginnen traden op deze wijze lastig kan zijn en er (onnodige) verliezen ontstaan. Ook het zelf rommelen met orders heb ik afgeleerd, het kost me teveel geld en het genereert alleen maar negatieve stress. Het lastigste is voor mij te vertrouwen op de signalen en rustig af te wachten. En wellicht is het ook belangrijk genoegen te nemen met een mooie dagwinst en niet het onderste uit de kan te willen halen.


--------------------------------------------------------------------------------
Prima signalen en begeleiding op de chat. Na een signaal worden er steunen en weerstanden doorgegeven die veel houvast bieden. Daarop plaats ik in veel gevallen mijn koersdoel en stoplos. Het is soms lastig de emoties in bedwang te houden. Maar dat lukt me steeds beter. Ik heb inmiddels een kleine buffer op kunnen bouwen en dat helpt mij daarbij.
Het is niet eenvoudig maar winstkansen zijn er in overvloed. dat ik er nog niet meer uit heb kunnen halen ligt meer aan mij dan aan dit systeem.


--------------------------------------------------------------------------------
Laat ik duidelijk zijn. Handelen in futures is verre van gemakkelijk. Iedere fatsoenlijke adviesdienst zal hier op wijzen. Dat je moet handelen met geld wat je gewoon op de plank hebt liggen, kun je her en der ook wel lezen. Wat maakt handelen via RealtimeTrader (RT) zo anders?
RT is niet anoniem. Je weet wie hij is. Je kunt hem bellen, mailen, chatten, e.d.. Hij gaat ook serieus in op je vragen en probeert je te helpen om tot succes te komen. Zijn reactie komt binnen minuten!
Hij is aangesloten bij de AFM. Niet dat dat alles zegt natuurlijk,
maar hij laat zich controleren. Dat zegt wel iets, niet alle adviesdiensten opereren zo. Het belangrijkste van een dergelijke dienst zijn de signalen (de daadwerkelijke adviezen). Deze zijn doorgaans van goede kwaliteit. Hiermee bedoel ik dat er echte winst behaald wordt. Doorgaans? Ja, want ook hier loopt het weleens minder. En nu komt er een levensgroot verschil met andere adviesdiesten op dit gebied. RT gaat dan niet eindeloos door totdat iedereen geen geld meer heeft. Dat zou ook niet verstandig zijn, want dan heeft hij ook geen klanten meer. Ook verdwijnt ie niet ineens spoorloos van de aardbodem.RT is altijd in ontwikkeling om het voor ziijn klanten beter te doen. Na een lange succesvolle periode kwam er een dip. Door continue ontwikkeling heeft RT de klanten weer op het juiste spoor weten te krijgen. Let wel, als het tegenzit, dan is er zelfs een stimulans van RT om even aan de zijlijn te gaan staan totdat het weer beter gaat. Dat heb ik ook enkele maanden gedaan. Toen ik zag dat de signalen weer betrouwbaar waren, ben ik weer ingestapt. En gelukkig heb ik dat gedaan, de stijgende lijn in winsten is weer begonnen.
Dan nog iets over zijin signalen. RT doet eigenlijk maar 2 dingen richting de klanten. Het belangrijkste: de signalen. Daarnaast het aanbieden van ondersteunende hulp met bijv. steun-en weerstandslijnen. Instap, exit, stops en koersdoelen dat bepaalt de klant zelf. Futurehandel moet u alleen doen m.b.v. een vaste strategie, anders wint de emotie en dus het verlies van de winst. Er zijn vele strategieen te bedenken, er zijn er vele te vinden op internet of in boeken. Dat is het probleem niet. Het probleem is ook RT niet, dat hebt u al kunnen lezen. Het probleem is de klant. De klant die zo maar handelt, die te veel wil of juist te weinig. De klant die zijn of haar emoties laat overheersen. Maar het leuke is, u kunt via een proefabbo gewoon eens meekijken.  Persoonlijk vind ik het nog beter om daarna gewoon een abbo te nemen en over een wat langere periode, bijv. een maand, in een simulator alles mee te doen m.b.v. een door u gekozen plan. De prijs van een abbo staat niet in verhouding tot het mogelijke verlies als u zo maar gaat handelen of zo maar een of andere adviesdienst gelooft.
Het werkt, althans bij mij en andere klanten van RT. Succes.


--------------------------------------------------------------------------------
De huidige systeemsignalen zijn hoogwinstgevend. Op alle fronten doen de signalen het goed. Wat mij zelf ontbreekt is een passende strategie toe te passen zoals stoplos en koersdoel. Maar het gaat steeds beter. Ook de emotie heb ik wat probleempjes mee. De signalen zijn goed. Er zit vaak veel en veel meer in. Maar heb gemerkt beter niet te gretig zijn.


--------------------------------------------------------------------------------
Ik ervaar het als vervelend om de hier gegeven signalen geblindoekt te volgen. Ik "herken" het moment van long of short niet, ik twijfel dan ook erg vaak, enz., enz. Maar ik moet toegeven, het luisteren en handelen via systeem-trading is vele malen winstgevender dan mijn eigen inbreng. Het is wel belangrijk om je eigen grappen af te leren, dus niet zelf gaan bepalen, op je handen blijven zitten dus kunnen wachten, niet gaan klooien door ineens met 2 ipv 1 future te gaan traden, enz. Kortom, vaste lijntjes hanteren dan heb je het hier beslist niet verkeerd.

Na ongeveer 6 maanden traden met Realtimetrader is mijn ervaring, dat met alle 5 de futures, waarin gehandeld wordt op de singalen van Martien, vrijwel dagelijks winst te maken is.

Voorwaarde is wel, dat je vooraf zijn helpfiles heel goed bestudeert, zijn dagelijkse instructies serieus neemt en alle eigenwijsheid laat varen.

Als je begrijpt, wat hij bedoelt en je gelooft in zijn signalen, dan is het niet mogelijk om per saldo geld te verliezen.

Ik kan het zelf nauwelijks geloven, maar na een wat moeizame start, heb ik er zelfs plezier in gekregen en zie ik de dagelijkse winsten als prettig meegenomen.

En dat dagelijks, mag je gerust letterlijk nemen, want dagen met per saldo verlies komen bijna niet voor.Vanochtend, bijvoorbeeld, zegt Martien: ga voor de opening bestens short op FDAX, CAC40 en FTI, omdat een lagere opening te verwachten is. En voor 9.00 uur zijn al meer dan.

Ä 1.000,00 winst binnen. En de dag moet eigenlijk nog beginnen. En zoín begin is geen uitzindering.


Follow Realtimetrader on Twitter
NinjaTrader is our #1 recommended active trader platform.  We are pleased to offer NinjaTrader to our clients for many reasons but one great reason is that you can get started with NinjaTrader for Free!  Why pay hundreds of dollars per month for products with less functionality when with NinjaTrader all you need is access to a real-time or historical data feed.  You can also connect NinjaTrader to Kinetick, our recommended market data service, for free End-of-Day data!

http://www.kinetick.com/

Download NinjaTrader Now

More information NinjaTrader >>