Martien ,

Ik heb een abonnement bij systeem -traden , sinds begin dit jaar
Moet je eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de resultaten die je iedere ochtend laat zien
De instap prijs ,die je ver van te voren al aangeeft, zijn verrekte nauwkeurig.
Hoe je verder de trade in de chat begeleid zijn uniek.
Natuurlijk zijn de signalen , als je in de trade zit , niet altijd even gemakkelijk te volgen in de DOM , maar ze zijn uitermate juist.
Doordat niet iedereen hetzelfde reageert / kan reageren zullen de onderlinge resultaten afwijken.
Neemt niet weg dat met jouw systeem , iedere dag , een mooi resultaat behaald wordt.
Ik wens je veel succes voor de toekomst en hoop je nog lang te kunnen blijven volgen.

C.

Bevindingen (algemeen):

Het positieve rendement welke te behalen is met dit handmatige daytrading systeem met het product DAX future is een feit. De werkervaringen en materiekennis van Realtimetrader zijn indrukwekkend. Realtimetrader is zelf kritisch (stoppen bij behalen dagtarget en niet verder traden) en wil dus ondanks alle ervaringen ook zelf nog steeds groeien en leren. Dit getuigd van professionaliteit en sturen op kwaliteit. Technisch is de werking van de chat prima. De communicatie is juist, volledig en tijdig.

H.

Beste Martien,

Als jarenlange klant bevestig ik, dat de op de website getoonde resultaten ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

met vriendelijke groet,

J. W.

Hallo Martien,

 Hierbij mijn bevindingen.
Ik ben 1 januari lid geworden. De eerste 1,5 week heb ik via een simulatieprogramma meegedaan zodat ik goed overweg kon met het orders.  Dit ook zeker op aanraden van Martien.
Het waren twee hectische eerste weken van 2016. Dit maakte het lastig maar is ook een goede leerschool geweest.
Ik heb slechts 2 dagen echt meegedaan maar daarmee het lidmaatschap en bijna de aanschaf van Ninja Trader terugverdiend. Ik ben dus zeer positief en aangenaam verrast dat dit zo goed te volgen is. Heb weer zin in volgende week.

Hartelijke groet,
A v K

“Het mooie is dat je de keuze hebt om de ervaring van de meester te volgen, of geheel je eigen weg te gaan. Het blijft je eigen keuze en je eigen geld. Het is spannend, leerzaam, renderend en snel klaar! Wat wil je als belegger nog meer?" 

Kind regards, met vriendelijke groet,

J.

(Globe) Ongelofelijk dacht ik toen ik deze website voor het eerst bezocht en de Globe resultaten zag, maar na een paar maanden volgen heeft de nieuwsgierigheid gewonnen.

Martien bied de mogelijkheid om gratis een proefabonnement te nemen, en in combinatie met een proef/demo bij Ninjatraders kon ik 14 dagen zelf de resultaten beoordelen, gratis!

 

Het klopte en ik heb een Globe abonnement genomen, nu bijna een jaar geleden. Al die tijd heb ik mijn resultaten en vergeleken met de website, het klopt vrij nauwkeurig.

 

(intraday 500 systeem) De beurs beweegt, en de geleverde koersen van brokers verschillen wel eens door storingen e.d.

Martien overlegt dan met de leden en past de resultaten aan de praktijk aan, vaak negatief.

Opvallend, want de meeste websites balanceren op het bekende randje, vaak in het voordeel en eigenbelang van de aanbieder van de service.

Je eigen resultaten zullen nooit gelijk zijn aan die op de website, wegens vakantie, ziekte, storingen, dagje niet mee kunnen doen etc.

Maar het is wel haalbaar.

Een eerlijke aanbieder van een goede service.

Ik ben zeer tevreden.

P.

Martien:  Koersen verschillen vanwege data filtering. Interactivebrokers maakt gebruik van gefilterde data. Ninjabrokers heeft ongefilterde data voorziening.